Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

InterCom hírlevél

2012.05.25. 09:59 koimbra Szólj hozzá!

Sötét zsaruk Budapesten (16)

A Sötét zsaruk Magyarországra is megérkeztek! A Men In Black 3. – Sötét zsaruk IMAX 3D díszbemutatóján hatalmas tömeg gyűlt össze, nagyon sokan voltak kíváncsiak a világhírű film harmadik részének premierjére.
A fekete-fehérbe öltözött meghívottakat stílusosan fekete öltönyt és sötét színű napszemüveget viselő ügynöknek öltözött hosztok fogadták, a koktélos pult mögött szintén a sötét zsaruk egyenruháját viselő pultosok keverték a jobbnál jobb italokat, a vendégek pedig a bejáratnál ajándékba kapott fekete napszemüvegben hangolódhattak rá még jobban az estére és várhatták a mozizás kezdetét.
Az őrült digitális szörnyekkel teli vígjáték első hazai vetítésén a megasztáros Benji és Bozont, azaz B és B ügynök vállalta a műsorvezetői teendőket: természetesen ők is az ügynökök egyenruháját, fekete öltönyt és az elmaradhatatlan napszemüveget viselték. Velük tartott az eseményen Bozont párja, a szintén megasztáros Nagy Adri, valamint Farkas-Jenser Balázs és Talán Attila is, aki az Amerikában élő – rég nem látott - bátyjával érkezett a premierre. Az összes megasztáros nagyon örült, hogy ismét akció közben láthatják a sötét zsarukat.
Eljöttek, és jókedvűen fotózták magukat a premieren életnagyságú kartonpapír-formában megjelenő Will Smith társaságában többek között a Rippel-fivérek, Baronits Gábor, Brasch Bence és párja, Lola, a jó bulikból sosem kimaradó Fluor Tomi és SP, Gallusz Niki, Majka és párja Dundika, a Jóban Rosszban színésznője, Szabó Zsófi, Dukai Regina, testvére VV Gergő és az Összeesküvőkből megismert Norbi, valamint a műsor nyertesei Patkó Csenge és férje Baranyi Péter. Joshi Bharat lányával, Orosz Barbara párjával vett részt az eseményen, az Anti Fitness Club-osok pedig teljes létszámban képviseltették magukat.
Olyan jó hangulatot keltett a Pitbull Sötét zsaruk főcímzenéjére, a Back in Time-ra előadott tánc-show, hogy még Fluor Tomi is kedvet kapott és beállt a lányok közé táncolni.
A vetítés előtt a teremben pedig öt szerencsés nézőt hivatalosan is az Ügynökség tagjává avatott B és B ügynök, a két megasztáros műsorvezető.
– Isteni a Sötét zsaruk 3., annál is sokkal jobb, mint vártam. Adrival is arról beszéltünk, hogy IMAX 3D-ben még ütősebb a film, mint gondoltuk– mondta a vetítés végén Bozont. – Nagyon örültem, hogy ebbe a részbe is belekerült a vicces kutya, az űrlények pedig tök jól festenek a filmben.
A Földre érkező űrlények idegrendészetének dolgozói közül K ügynök (vagyis Tommy Lee Jones) társa J ügynök (Will Smith) ezútta a múltba kénytelen követni egy, a világunk elpusztítására készülő szörnyet. K ügynök fiatal változatát Josh Brolin alakítja, vele együtt lép akcióba J – mától minden hazai moziban 3D-ben és IMAX 3D-ben is.
IC Press


Tetovált űrhajós (16)

Noomi Rapace-t A tetovált lány svéd változata tette híressé, a Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték  ismertette meg a világgal és Ridley Scott hatalmas várakozással körülvett szuperfilmje, a Prometheus (16)(Prometheus, hazai bemutató: június 7.) emeli a legnagyobb sztárok közé.
Az emberiség eredetét kutató űrexpedíció látványos történetében fontos szerepet játszó színésznő a filmből közzétett első képeken még különleges szkafanderben mutatkozik, ám az előzetesekből már kiderül: A tetovált lány-ban látott tetoválásait csupán a sminkesek rajzolták, és azóta el is tüntették.
– Semmi pénzért nem tetováltatnám magam – jelentette ki az S magazine kérdésre a gyönyörű színésznő. – Nekem az a foglakozásom, hogy olyan legyek, mint a kaméleon. Minden szerephez totálisan át kell alakulnom, rajtam mindig minden változik. A tetovált lány-ban a piercingjeim viszont igaziak voltak, mert ezt követelte meg a szerep. A Prometheus-ban ismét rengeteg mindent bevállaltam a film kedvéért.
IC Press

Rock és díjak

Russell Brand visszatér! A komikus sztár már kétszer is közreműködött az MTV Video Music Awards látványos díjátadó show-jában, és 2008-as és 2009-es ténykedése nem maradt hatás nélkül. Bár korábban Ben Stiller, Mike Myers és Justin Timberlake is volt már az MTV filmes díjátadójának házigazdája, ám ezúttal a szervezők a tehetséges komikust kérték fel, hogy a 2012-es MTV Movie Awardsot vezesse: június 3-án vasárnap este ő lesz a Gibson Amphitheatre-ből élőben közvetített esemény ceremóniamestere.
– Az MTV Movie Awards idején a két kedvencem találkozik: a filmek meg a díjak – tette közzé Russell Brand nyilatkozatát az MTV.
A gálaest során biztosan szóba kerül a komikus következő nagy dobása. A Mindörökké rock (16) (Rock of Ages, hazai bemutató: június 21.) című, a 80-as évek legnagyobb rockslágereivel megspékelt filmben egy laza rockert alakít, aki ezúttal énektehetségét is megcsillogtatja, méghozzá a hosszú hajú, bőrruhás rocksztárnak maszkírozott Tom Cruise oldalán.
IC Press

Sandler pörög

Adam Sandler alaposan be van táblázva, hiszen idén két filmjét is bemutatják: az első tipikus Sandler-komédia lesz, melyben egy munkanélküli, potyázó negyvenes (Sandler) felkeresi egy iskolai görbe éjszakája gyümölcsét. Fia (Andy Samberg) közben jól menő ifjú üzletemberré cseperedett, aki éppen az esküvőjére készül, és semmi kedve pótolni a kihagyott apa-gyerek élményeket. Az Apa ég! (That’s My Boy, hazai bemutató: augusztus; előzetes korhatár: 16)  után még egy animációs vígjátéknak is örülhetnek a világ Sandler-rajongói: a Hotel Transylvania-ban (hazai bemutató: október; előzetes korhatár:6) persze csak a hangjára és a humorára van szükség: a filmben a Drakula gróf a pihenni vágyó rémek számára üzemeltet egy békés szállodát.
Ezen a héten kezdték forgatni az elmúlt évek egyik legnagyobb Sandler-sikere, a Nagyfiúk (Grown Ups 2., hazai bemutató: 2013. nyár) folytatását. A komikus-válogatott, vagyis Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider, David Spade és természetesen Adam Sandler ismét összeáll, hogy megmutassa, mit kezdenek egymással az újra találkozó egykori általános iskolai osztálytársak. A második rész új sztárokkal is gazdagodik: a Los Angeles-i forgatáson az NBA egykori sztárja, Shaquille O'Neal is felbukkant – méghozzá rendőregyenruhában. Sőt, a nagyfiúk az új generációval is összemérik a humorukat: az új komédiában ellenfeleiket többek között Taylor Lautner (Alkonyat) és Oliver Cooper (Project X – A buli elszabadul) alakítja.
IC Press

 A sötét lovag lovagias

Marion Cotillard különleges egyénisége a nemzetközi filmes világnak, és nagy kedvence az egyik legmenőbb amerikai rendezőnek, Christopher Nolan-nek. A Sötét lovag-filmek megálmodója már főszerepet bízott Cottilard-ra az Eredet-ben, de A sötét lovag – Felemelkedés (The Dark Knight Rises, hazai bemutató: július 26.; előzetes korhatár: 16) számára is mindenképpen meg akarta nyerni. Még akkor is, ha az egész forgatási tervet kell megváltoztatni miatta.
Amikor Nolan megtudta, hogy Cotillard gyereket vár, és valószínűleg pont a forgatás idején fog szülni, átírta a forgatókönyvet és átszervezte a hatalmas technikai és emberi apparátust mozgató filmezést. „Semmi sem lehetetlen – idézte rendezőjét a színésznő a Hollywood Reporter újságírójának. – Majd csak megoldjuk valahogy.”Az idei év talán legnagyobb költségvetéssel készülő, valószínűleg legnagyobb sikert arató filmje így aztán egy apróság miatt alakult át. A szülét után nem sokkal a színésznő már Los Angelesben, New Yorkban majd Pittsurgh-ben dolgozott –a forgatási napok között kivételesen hosszú  szünetekkel.
IC Press
 

Címkék: hírlevél miújság intercom

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr264545176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása