Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Saldana a Machete folytatásában

2012.05.25. 12:54 koimbra Szólj hozzá!

Robert Rodriguez dögös csajokat gyűjt Danny Trejo köré a Machete folytatásába, nem csak a vén, széttetovált mexikói csorgathatja a nyálát, hanem mi. Jessica Alba és Michelle Rodriguez mellett Sofia Vergera domboríthat, de a rendező a Moviehole-nak elárulta, hogy még Zoe Saldanát is sikerült leszerződtetnie. Saldana ismerősen mozog az akciófilmek területen, lövöldözhetett

Mint kiderült a történetben is változás állt be. Nem lesz kartellvezető és űrfegyver, habár ezekről is szó volt kezdetben, de később a forgatókönyvből kihagyták. "Sokkal nagyobb mozgástere lesz Machete-nek. Afféle James Bond-szerű akciófilm várható, egy Bond alkotásokhoz mérhető gonosszal."  - mondta Rodriguez. Mel Gibson játssza Trejo ellenfelét.

Címkék: miújság sequel machete machete 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr214545612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása