Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bemutatják River Phoenix utolsó filmjét

2012.05.26. 11:58 koimbra 3 komment

River Phoenix-ről úgy vélték, hogy fényes jövő előtt áll, de a fiatal színész 1993-ban kábszertúladagolásban elhunyt. George Sluizer  éppen ekkoriban forgatta vele a Dark Blood drámát és a tervek szerint még 11 nap volt hátra a munkálatokból. A producerek jobb híján 6 millió dollárra perelték a Phoenix édesanyját, az ügyet a bíróság ejtette. 

A filmet eleddig sehogy sem tudták gatyába rázni, Sluizer azonban gondosan elzárta a leforgatott anyagot nehogy véletlenül tönkremenjen. Végül bejelentette, hogy össze tudja rakni a produkciót, amit a Holland Filmfesztiválon be is fog mutatni.  A rendező a CineCrowd-nak elárulta, hogy négy évvel ezelőtt kiderült, hogy aneurysmája van (vérerőtágulat) és csak évei vannak hátra. Ekkor döntötte el, hogy mindenáron meg akarja csinálni a filmet.

Phoenix karaktere elvesztette feleségét, remeteként éldegél a sivatagban egy nukleáris kísérleti telep szomszédságában, itt várja nagy szomorúan, hogy vége legyen a világnak. Felbukkan egy menedéket kereső hollywoodi házaspár (Judy Davis és Jonathan Pryce), Phoenix pedig hamarosan viszonyba bonyolódik a nővel.

 

Címkék: trailer drámaelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr634547436

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bemutatják River Phoenix utolsó filmjét 2012.05.28. 14:33:01

River Phoenix 1993-ban kábszertúladagolásban elhunyt. George Sluizer rendező ebben az évben forgatta vele a Dark Blood című drámát és a tervek szerint még 11 nap volt hátra a munkálatokból.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2012.05.26. 17:52:17

Ugyan az utolsó mondatnak nem sok értelme van, de azért tyű!

Elanor_ 2012.05.27. 11:35:33

Wowww az ev filmje lesz... Hype-ot es egyebeket tekintve mindenkepp.
süti beállítások módosítása