Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sonnenfeld az dinós-űrlényes mozijáról beszélt

2012.05.26. 14:29 koimbra 11 komment

Úgy egy éve derült ki, hogy Barry Sonnenfeld Gran Morrisonnal együtt ügyködik a Dominion: Dinosaurs Versus Aliens képregényen. A Men in Black rendezője és néhány Superman/Batman történet megalkotója már akkor arra gondolt, hogy a későbbiek folyamán filmet lehetne készíteni a képregényből. Mivel a Sötét zsaruk harmadik felvonása a mozikba került az újságírókat is jobban érdekli, hogy mi lesz ezzel a projekttel.

Sonnenfeld a Collider-nek a következőt mondta:  "Én rukkoltam elő a Dominion: Dinsaurs vs. Aliens ötletével, úgy gondoltam, hogy nagyon klassz lenne egy kulturált dinó társadalmat bemutatni, ilyesmit még soha nem csináltam ezelőtt." - kezdte Sonnenfeld, az is kiderült, hogy nem vígjáték lesz és felidézte a Men in Black első részét, ahol Tommy Lee Jones a következőket mondta Will Smithnek: "1000 évvel ezelőtt szentül hitték, hogy a Föld lapos, 500 évvel ezelőtt úgy gondolták, hogy a Föld az univerzum középpontja, ki tudja, hogy holnap miben fognak hinni. " - Sonnenfeld szerint egyáltalán nem biztos, hogy amit manapság állítanak, amiben hiszünk az valójában úgy is van, hiába állítanak valamit, az attól még lehet, hogy nem is igaz. - "El akarom mesélni, hogy valójában miképp pusztultak ki  65 millió évvel ezelőtt kihalt dinoszauruszok és ez a dinoszaruruszok az űrlények ellen lesz, ami fotorealisztikus 3D-s CGI film lesz.

Majd az io9-nek a következőket árulta el Sonnenfeld: "Először is befektetőket kell keresni. Úgy hat hét múlva szétnézünk Los Angelesben, megmutatjuk, hogy mink van, meglátjuk, hogy ki szeretne beszállni. Temérdek ötletünk van. Az űrlények tudnak beszélni, szóval könnyedén meg lehet érteni őket. És a dinók pedig egy bizonyos szintű fejlettséget is fel tudnak mutatni, morgásokkal, testbeszéddel és botok segítségével kommunikálnak egymással. Hiszünk benne, hogy a dinoszauruszok valamennyire fejlettek voltak. Ugyan beszélni nem tudtak, de ettől függetlenül megtalálták a módját, hogy tudjanak egymással kommunikálni."  - majd Sonnenfeld azt is elárulta, hogy lesz pár fegyverük és még az űrlényeket figyelve is ellesnek jó néhány dolgot.
 

 

Címkék: niújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr684547607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2012.05.26. 15:41:06

Kulturált dinó társadalom? Lesz fegyverük? LOL...
Csinálhatna már valaki egy normális dinós filmet ha 1x a Jurassic Park 4 nem akar összejönni.
Ott van a Dino Cryzis, a Turok, lehetne miből meríteni!

Shyllard 2012.05.26. 15:47:11

Nem kéne ennyire beállítani intelligens filmnek, mikor lerí róla, hogy nem lesz az :D

BeniMan 2012.05.26. 16:01:09

Jéééééééézus ezt a faszságot... :(

Dean6 2012.05.26. 18:13:57

Sonnenfeld azért nem olyan jó rendező,hogy akármit megtehessen. Nem fog ez a projekt soha az életbe összejönni.

xenomorphh 2012.05.26. 19:49:23

A Jurassic Park-ból tudjuk már mennyire voltak intelligensek, és hogy hogyan kommunikáltak. Nagy baromság lenne ez a film.

tundrazuzmo (törölt) 2012.05.27. 09:31:08

Hurrá, kezd elszabadulni a fantázia. Kifogytak a halivúdi csókák, és megpróbálják keverni kavarni az eddig bevált (mű)fajokat.

Ha megint kifogytok az ötletekből, akkor irány a szomszéd Tesco! A polcokon szó szerint ott hevernek szanaszét az ötletek:
- Túró rudik vs. kelkáposzták
- Kutyaeledel a motorolaj ellen
- Az 5 kilós sonka és a chipsek harca
- Kókusz versus játékbusz

winterrain 2012.05.27. 11:46:45

Nem olyan hülyeség. Régen olvastam egy tudományos - ismeretterjesztő cikket amiben azt feszegették hogy amennyire látjuk a világegyetem mindenhol egyforma, vagyis olyan szabályok szerint működik mint amit itt tapasztalunk. Ezt gondolták tovább, azzal hogy ha nálunk a hüllők ( dínók ) voltak a föld urai, akkor lehet hogy egy idegen bolygón is ez a létforma lesz a nyerő. Csak nálunk pechük volt, mert jött a meteor, és nem volt alkalmuk tovább fejlődni. Ha nincs az a kurva meteor akkor egy dínó ülne most a székemben, és ő írna ilyen okos dolgokat mint én most. Sajnos már nem emlékszem mi volt annak a cikknek a címe...

Sanosuke 2012.05.27. 12:44:52

volt anno játék és rajzfilm a Cadillec és Dinoszauruszok-ból, abból talán lehetne egy MiB szerű baromságot csinálni.

vagy a Dino Lovagokból :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.05.27. 13:51:53

Egyébként ez csak animációs filmként működhetne. A stúdiókat amúgy is hidegrázást kapnak az olyan filmektől, ahol nincs emberi szereplő, mert kell, hogy legyen egy emberi főhős, aki az arcát mutathatja.
Ezért is nem jött létre végső soron a HALO film, mert a főhős arca nem lett volna látható, ezért vette le Sly a Dredd bíróban a sisakját. :)
süti beállítások módosítása