Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képek a nem hivatalos Hendrix életrajzi film forgatásáról

2012.05.29. 20:59 koimbra 1 komment

Jimi Hendrix film a zenész dalai nélkül? Elég furcsa helyzet állt elő, hiszen a legendás gitáros hagyatékát kezelő cég jelezte, hogy ők nem vesznek részt a produkcióban és nem járulnak hozzá, hogy akár egyetlen Hendrix szerzemény is felcsendüljön benne. De az All Is By My Side  készítői nem zavartatták magukat, belevágtak a forgatásba.

A film nem a zenész egész életét mutatja be, 1966-ban kezdődik a történet. Linda Keith, Keith Richards barátnője figyelt fel Hendrixre, majd bemutatta a Rolling Stones menedzserének, de őt nem érdekelte az ifjú tehetség. Végül Chas Chandler, a The Animals basszusgitárosa látta meg benne a lehetőséget. John Ridley áll a rendezői poszton, Andre 3000 formálhatja meg a gitárost, Hayley Atwell pedig a Linda Keitht játszhatja.

 

Címkék: képben all is by my side

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr874553707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása