Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tarsem filmet készít Marco Poloról

2012.05.30. 12:21 koimbra 5 komment

Miután Tarsem Singh a Relativity számára letudott két fantasyt (Halhatatlanok, Tükröm, tükröm) a 13. század egyik ismert alakjáról, Marco Poloról készít filmet. A produkció amerikai-kínai koprodukcióban készül, sőt Gong Li személyében már meg is van az egyik főszereplő. A kínai híresség játszhatja a mongol császárnőt. Li az amerikaiak számára ismerős lehet a Miami Vice-ból és az Egy gésa emlékirataiból.

Polo velencei kalmár, világutazó és felfedező volt, Ázsiában Kubilaj kán udvarában több évig magas tisztséget töltött be. Végső soron ezért is szállt be a projekt elkészítésébe Kína, mivel így be tudják mutatni a keleti kultúrát egy nyugati szemszögén keresztül.

Egyelőre még keresik a megfelelő színészt a főszerepre, a forgatás kezdete sincs kitűzve, de az már biztos, hogy a munkálatok Kínában fognak zajlani. Li elmondása szerint Singh pont a megfelelő személy a rendezői teendők ellátásra, mivel pont ilyen merész filmes szükséges egy Marco Polo alkotás elkészítéséhez.

2 évvel ezelőtt a Warner is bejelentette, hogy Francis Lawrence-re bízzák a Polo kalandfilmjük ledirigálását, de azóta nem igazán haladt előre a tervezet.

Címkék: miújság marco polo

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr834554766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.05.30. 20:54:42

Tarsem Singh-nak semmit sem adnék a kezébe,a Halhatatlanok borzalmasan rossz volt,a tükrömös meg közepes... :/

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.05.30. 21:13:59

Szerintem Singh is beadta a derekát Hollywoodnak, de a Halhatatlanok egy korrekt, de gyorsan felejthető fantasy volt, a Tükröm tükröm meg egy szórakoztató Hófehérkés produkció.

vrango 2012.05.31. 08:01:40

@Dean6: Talán vissza kellene emlékezni a Cell-re és a Fall-ra!
Én simán rábíznám Marco Polót, sőt, kíváncsian várom, remélem, sikerül "nyélbe ütni" a projektet!
(Csak félek tőle, hogy valami gazdasági propagandafilmmé akarják silányítani a kínai pénzemberek:P)

Dean6 2012.05.31. 08:26:06

@vrango: Attól,hogy visszaemlékszek,még az utóbbi filmje nem jók...

vrango 2012.06.01. 08:00:55

@Dean6: OK, lehet, azokat meg én nem láttam (bár a trailerek alapján azért nem tűntek annyira rossznak...)
süti beállítások módosítása