Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

De Niro vs. Stallone

2012.05.31. 11:09 koimbra Szólj hozzá!

Úgy másfél évvel ezelőtt pendítették meg, hogy a Grudge Match bokszfilm két főszereplője Robert De Niro és Sylvester Stallone lehet. Azóta viszonylag csend honolt a projekt háza táján, de ma kiderült, hogy a tervezetet nem süllyesztették a fiók mélyére, a forgatás jövő év elején veszi kezdetét Peter Segal vezényletével. Ezzel együtt azt is megerősítették, hogy De Niro és Stallone a fedélzeten tartózkodnak. A két színész korábban a Cop Landben játszott együtt. Attól nem kell tartani, hogy szokatlan lesz számukra a szorítóba lépni, Stallone a Rocky franchise-ban bizonyított, De Niro pedig Jake La Mottaként osztogatta a súlyos ökölcsapásokat.

Nem számítson senki kőkemény drámára, Segal egy könnyedebb, poénokkal teli produkciót fog letenni az asztalra. Az úriember utoljára négy évvel ezelőtt jelentkezett filmmel, akkor a Zsenikém - Az ügynök haláli  (Get Smart) akció-vígjátékkal aratott, előtte a Csontdarálót (The Longest Yard) szállította le.

A sztori szerint két visszavonult bokszoló, Billy 'A kölyök' McGuigan és Henry 'A Penge' Sharp fénykorukban nagy riválisok voltak és most 50 évvel a címmeccsük után ismét kiállhatnak egymás ellen. A Gran Torino és a Get Carter producere Bill Gerber egyengeti a produkció útját.

 

Címkék: miújság grudge match

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr874556795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása