Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mirelle Enos a Devil's Knotban

2012.05.31. 11:55 koimbra Szólj hozzá!

A The Killing sorozat két főszereplője egyre ismertebbé válnak Hollywoodban. Joel Kinnaman a Robotzsaru reboot főszerepét kapta meg, Mireille Enos a World War Z-ben és a Gangster Squadben domboríthat, nemrég pedig fellépdelt a Devil's Knot fedéletére.

Atom Egoyan dirigálja a megtörtént eseten alapuló drámát, a West Memphis Tree néven elhíresült ügyben "a 90-es évek első felében három tini srácot tartóztattak le és ítéltek el, azzal gyanúsították őket, hogy rituális keretek között megöltek három gyereket. Sok-sok idő telt az eset óta, majd hirtelen újabb bizonyíték került elő, ami tisztázta a három elítéltet, ennek következtében szabadon engedték őket, 17 évet töltöttek a sitten."

Reese Witherspoon alakítja Pam Hobbst, az egyik áldozat anyját, aki csak eleinte hitte azt, hogya három tini követte el a szörnyű tettet, később azonban újratárgyalást kért.  Colin Firth játssza Ron Lax magánnyomozót, ő lelt rá egy DNS-re, ami elvezetett Terry Hobbshoz. Enos lesz Vicki Hutcheson, aki az egyik fontos szemtanúnak számított ebben az esetben. Kiderült, hogy a bíróságon csupán azt mondta, amire a nyomozók rákényszerítették, azzal fenyegették meg, hogy elveszik tőle 8 éves gyerekét. Állítása szerint a derék detektívek legalább egy fontos bizonyítékot megsemmisítettek, mivel azzal csak a védők malmára hajtották volna a vizet.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr824556871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása