Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sinister poszter

2012.05.31. 13:50 koimbra 1 komment

Scott Derrickson a Hellraiser: A pokol démonjai (Hellraiser Inferno) horrorral mutatkozott be rendezőként 12 évvel ezelőtt, ez idő tájt körmölte le a Rémségek könyve 2: A végső vágás (Urban Legends: Final Cut) forgatókönyvét. Szóval ekkor még úgy tűnt, hogy olcsó, gagyi B kategóriás filmeket fog készíteni. Majd leforgathatta a Ördögűzés Emily Rose üdvéért (The Exorcism of Emily Rose) filmet, amely azon túlmenően, hogy jól sikerült még szép profitot is termelt. Ezt a gyengén teljesítő Amikor megállt a Föld (The Day the Earth Stood Still) sci-fi remake követte.

Négy év kihagyás után a Sinister horrorral tér vissza, a horrorban Ethan Hawke egy krimiírót formál meg, aki új helyre költözik feleségével és gyerekével. Hamarosan rémisztő felvételekre bukkan, amelyek más családok meggyilkolását mutatják be, az író saját szakállára nyomozni kezd, a szálak egy természetfeletti jelenéshez vezetnek.

Íme a film posztere, érdemes rákattintani.

 

 

Címkék: poszter sinister

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr784557140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

game ower 2012.05.31. 18:12:00

Jónak tünik!Bár sajna mostanság nem lehet látni,eredeti horrorokat!Annak idelyén a Cujo-Tortura-stb filmek még ma is lazán kenterbe verik a mai filmeket!Ugyan is ötletesek,és van történetük az parázáson kívül is!
süti beállítások módosítása