Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Refn dirigálhatná a Button Man képregényfilmet

2012.06.01. 18:19 koimbra Szólj hozzá!

A DreamWorks zsákolta be John Wagner és Arthur Ransom képregényének a megfilmesítési jogait. A Button Man rendezését Nicolas Winding Refnre szeretnék bízni, akit érdekelne a projekt. Senki ne lepődjön meg, ha Refn Ryan Goslingot kéri fel a főszerepre.

A történet főhőse Harry Exton, aki ha jól megfizetik zsoldosként bárkihez elszegődik. Felkeresi egy milliomos, aki a megszokottól eltérően teljesen másfajta csatába küldi. Extonnak játszani kell, amiben a tét a saját élete. Néhány unatkozó vagyonos ember egymásnak ereszt néhány kőkemény legényt, az összecsapás végén csak egy ember maradhat talpon. De amikor Extonnak elege lesz rájön, hogy nem léphet le csak úgy. Kénytelen kicsinálni a véres játszma létrehozóit, ám ez nem olyan egyszerű.

Refn éppen az Only God Forgives utómunkálatain dolgozik, majd az I Walk With The Dead erotikus thriller-horrorba vág bele, amiben Carey Mulligan lesz a főszereplő. Csak ezután jöhet szóba a Button Man, ráadásul még az asztalán pihen a Logan futása (Logan's Run) remake is.

Címkék: miújság képregényből film akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr204559870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása