Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Perks of Being Wallflower előzetes

2012.06.04. 12:01 koimbra 3 komment

Emma Watson a Harry Potterrel szerzett hírnevet, Logan Lermannak pedig a Percy Jackson indította be karrierjét. De most már itt az ideje, hogy ne csak a fantasy területén állják meg a helyüket.

A The Perks of Being Wallflower dráma Stephen Chbosky regénye alapján készült, a szerző maga írta a forgatókönyvet és a forgatáson is ő vezényelhetett. A könyvtől egyébként megpróbálják távol tartani a fiatalokat, mivel a drogozáson és a szexen kívül a homoszexualitás és az öngyilkosság is helyet kap benne. A történet egy tini felnőtté válását mutatja be. Ezra Miller, Paul Rudd, Nina Dobrev, Mae Whitman, Melanie Lynskey, Kate Walsh, Dylan McDermott, Johnny Simmons és Nicholas Braun is benne lesz a filmben. Amerikában szeptember 14-én mutatják be.

 

 

Címkék: könyvből film drámaelőzetes the perks of being wallflower

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr164564469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TomPowell25 2012.06.04. 13:39:40

Ez tetszik. Hangulatos filmnek tűnik. Watson is próbál kitörni a varázsló szerepkörből - talán végre sikerül - Lerman-t pedig sokakkal ellentétben bírom: special a 3:10 to Yuma-ban egész ügyes volt, a Percy Jackson meg egy ártatlanul gyermeteg limonádé, oda több nem is kellett, ahogy A három testőrbe se. Újabb film, ami idén várólistás nálam.

Atkakukac1989 2012.06.04. 13:45:46

Nekem is tetszik. Kicsit olyan Submarine hangulata van. Emma Watson meg jó, ha bevállal ilyen kisebb filmeket is. Megértem, ha kicsit besokallt a blockbusterekből.
süti beállítások módosítása