Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Clooney a kubai forradalomban

2012.06.07. 13:19 koimbra 1 komment

A Focus Features megszerezte a New Yorker egyik cikkének a megfilmesítési jogait. A The Yankee Commandante megtörtént esetet regél el, az amerikai William Alexander Morgan 1957-ben Kubába utazott, majd segített megdönteni Fulgencio Batista uralmát és egyike volt azoknak, akik örültek, hogy Fidel Castro került a hatalomra. Ám nem sokkal később Castro kimutatta a foga fehérjét, elfogatta Morgant és azzal vádolták meg, hogy az amerikaiaknak kémkedik. Bebörtönözték, majd kivégezték.

George Clooney és Grant Heslov producerként állt be a projekt mögé, sőt mi több, Clooney úgy döntött, hogy maga fogja ledirigálni az alkotást. Nem ismeretes, hogy mikor indulna a forgatás, de a színész-rendező éppen ráér. Asztalán pihen a Monuments Men tervezet is, amelyet szintén ő akar levezényelni, de jelen pillanatban ott is egy korrekt forgatókönyvre várnak.

Címkék: igaz történet miújság cikkből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr534571516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Max val Birca · http://hurramilliomosleszek.co.nr 2012.06.08. 08:27:58

Nem szeretem ezeket a Castro-mosdató filmeket...
süti beállítások módosítása