Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film a Rekordok könyve alapján

2012.06.08. 11:40 koimbra 4 komment

Valahogy úgy képzelem el a dolgot, hogy az egyik fejes a Warnernél a polca előtt álldogált, becsukta a szemét és elhatározta, hogy abból a könyvből film lesz, amely először a kezébe kerül. Bizonyára elgondolkodhatott néhány pillanatig, amikor a Rekordok Könyvét markolászta, de nem sokra rá már a jogok után érdeklődhetett. 

Nem vicc, méghozzá egy kalandfilmet szeretnének összehozni a stúdiónál. Danny Chun, az Office sorozat íróját állították rá a forgatókönyvre.

1951-ben Hugh Beaver, a Guiness Sörfőzde igazgatója egy vadászaton vett részt, ekkor merült fel benne a nagy kérdés: Melyik a leggyorsabban repülő madár Európában. Hiába kutakodott, választ nem kapott. Úgy vélte, hogy szerte a világon számtalan ember akad rajta kívül, akik sehol sem tudnak utánanézni az egyszerűnek látszó kérdésekre. Ezért elhatározta, hogy kiadja a Rekordok könyvét, amelynek első példánya 1955 augusztusában látott napvilágot és azóta is minden évben megjelenik.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr924573392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.06.08. 12:10:43

Hollywood nem bírja ki, h ne emlékeztessen minket a pénzéhségére minimum hetente egyszer....

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.06.08. 12:24:35

Ez a film arról fog szólni, hogy néhány ember bele akar kerülni a rekordok könyvébe azzal, hogy elkészítik a világ legszarabb filmjét a rekordok könyvéről.
(Guinessception)

NZ79 2012.06.09. 09:24:13

Na nee...és még mit kívánnak vászonra ültetni eredeti ötletek híján???

Készüljön mondjuk mozifilm a Ki nevet a végénből?? Esetleg Dobókocka címmel születik egy érdekfeszítő alkotás??

Legjobb lesz ha megfilmesítik a BKV menetrendet is..

Sanosuke 2012.06.09. 11:29:50

Rubik film is készülhetne.
süti beállítások módosítása