Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jövő év elején látnak hozzá az Eastern Promises folytatásához

2012.06.09. 11:59 koimbra 3 komment

Jó ideje beszélnek az Eastern Promises - Gyilkos ígéretek folytatásáról. Tudtuk, hogy David Cronenberg ismét beleül a rendezői székbe és azt sem rejtették véka alá, hogy Viggo Mortensen is a fedélzeten van. Vincent Cassel még nem írt alá a második részre, de elvileg hamarosan leszerződik.  Steven Knight dolgozott a forgatókönyvön, amellyel mindenki elégedett és jelen állás szerint valamikor 2013 elején látnak hozzá a forgatáshoz.

A történet ott folytatódik, ahol az első véget ért. Kirill (Cassel) úgy gondolja, hogy gond nélkül beállhat édesapja helyére, ő és Nikolaj (Mortensen) irányíthatja tovább a bűnszövetkezetet. Ám Nikolaj valójában beépített zsaru, aki az orosz titkosszolgálatnak dolgozik.

Címkék: miújság eastern promises sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr454574914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

speirs 2012.06.09. 12:13:08

Nagyon jó hír, imádtam azt a filmet! Az egyik legjobb gengszterfilm és kevés orosz témájú ilyen van, pedig az nagy kincsesbánya.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.06.09. 13:29:41

Pocsék, pocsék, és még egyszer nagyon pocsék ötlet folytatni ezt a filmet. Csak megalázzák a zseniális eredetit.

Shyllard 2012.06.22. 15:13:33

Van még hova kibontani a sztorit, főleg Nikolaj karakterét, már az elsőben is volt nem egy ellentmondás nála, kíváncsi vagyok mi lesz vele.
süti beállítások módosítása