Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Murray szerint a Szellemirtók 3 szkriptjére ráférni egy alapos átírás

2012.06.10. 19:05 koimbra 1 komment

A Szellemirtók 3 körüli hajcihő már lassan vicckategória. Az újabb és újabb híreket folyamatosan Bill Murray szolgáltatja, akinek nincs túl sok kedve visszatérni a franchise-ba, de néha, amikor jobb kedve van elmondja, hogy esetleg lehet róla szó.

Murray nemrég vendége volt David Lettermannak, a show-ban természetesen a Szellemirtókról is diskuráltak. "Cannes-ban is mindenki erről faggatott. A helyzet az, hogy egyszerűen képtelenek előállni egy jó forgatókönyvvel. Elég nehéz eset. Már a második rész sem volt olyan jó, mint az első. Rettentő nehéz összehozni egy folytatást. A Szellemirtók teljesen vicces volt, marhára vicces." - mondta a színész, majd hozzátette ha letesznek elé egy jó szkriptet, akkor aláírja a szerződést.

Címkék: miújság sequel szellemirtók

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr194577262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.06.11. 16:27:25

Igaza van, a minőségből nem kéne engedni! (Ugyanakkor meg tényleg fárasztó már ez a gumicsont-rágás)
süti beállítások módosítása