Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Zwick tavasszal láthat hozzá a The Great Wallhoz

2012.06.11. 21:12 koimbra Szólj hozzá!

Edward Zwick ősszel láthatott volna hozzá a The Great Wallhoz, de a Legendary East úgy döntött, hogy sokkal jobb lesz, ha tavasszal indulnak be a munkálatok. A forgatás Kínában és Új Zélandon fog zajlani, a magyarázat szerint logisztikailag sokkal jobban jön ki a lépés, ha a jövő év elején dördül el az első csapó.

A történet középpontjában a Kínai Nagy Fal áll, korábban úgy hírlett, hogy a főszerepet játszó Benjamin Walker és Henry Cavill azt fogja vizsgálni, hogy miképp épült fel a legendás falat. Ma kiderült, hogy némi misztikumot is kevertek a sztoriba. A cselekmény a 15. századi Kínában játszódik, angol harcosok a masszív erődítményrendszer környékén szállnak meg. Hamarosan világossá válik számukra, hogy a kínaiak nem azért vágtak bele a nagy feladatba, hogy a mongolokat távol tartsák. Ez csupán másodlagos, sokkal brutálisabb, veszélyesebb és kegyetlenebb "teremtmények" ellen húzzák fel a falat.

Címkék: miújság the great wall

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr794581644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása