Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Paramount bezsákolt egy nácivadász szkriptet és egy okkult regény jogait

2012.06.12. 13:31 koimbra 1 komment

A Paramount J.J. Abrams produkciós cégével, a Bad Robottal közösen vették meg Patrick Aison producer első forgatókönyvét. A Wunderkind története a 70-es években játszódik, két nácivadász vonakodva bár, de szövetséget köt, hogy együtt kapjanak el egy régóta keresett háborús bűnöst. Egyikük a CIA embere, a másik a Moszadnak dolgozik.

Aison eleddig három rövidfilmből vette ki a részét producerként, az utolsó 2005-ben készült el. Az utóbbi időben nyergelt át a szkriptírásra, a Wunderkind thrilleren kívül az Echo Station sci-fiben is benne van a keze nyoma.

A stúdió ezen túlmenően beszerezte a szeptemberben megjelenő The Diviners okkult regény jogait is. Ha a produkció megtömi a készítők bankszámláját sok-sok millióval, akkor számíthatunk a folytatásra is, hiszen a könyvet még három folytatás követi. A főhős Evie O'Neill, aki unalmas vidéki szülővárosából New Yorkba kerül nagybátyjához. Nem is bánja, hiszen már alig kedvelt otthon valakit, a Nagy Almában pedig újdonságok városa, ahol temérdek ruhabolt és mozi található. Hamarosan összebarátkozik néhány elbűvölő, tehetős lánnyal és egy-két zsebtolvajjal.

Nagybátyja az Amerikai Folklór, Babona és Okkultizmus Múzeum kurátora. Miután a közelben néhány okkultizmushoz köthető gyilkosság történik Evie-re és rokonára terelődik a gyanú. A lány azonban a tettes után veti magát, eltitkolt, különleges erejének hála ki tudja deríteni, hogy ki állhat a véres események mögött.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr114583196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2012.06.12. 19:24:30

Nagyszerű...
pfff
süti beállítások módosítása