Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

For a Good Time, Call előzetes

2012.06.14. 11:47 koimbra Szólj hozzá!

Katie és Lauren a főiskolán ki nem állhatta egymást, nagy ellenfelek voltak...és most együtt élnek. Munkájuk nincs, Lauren hiába próbálkozik, mindig nemleges választ kap. Viszont Katie rájött, hogy miképp tud pénzhez jutni: belevág a telefonszex bizniszbe. Lakótársát is bevenné maga mellé, de kicsit tovább kell képezni.

A vígjátékot a kanadai Jamie Travis dirigálta, akinek ez az első egészestés filmje, korábban rövidfilmeket készített. A történetet Travis írta Katie Anne Naylon producerrel és Lauren Millerrel közösen. Miller játssza Laurent, Katie szerepében Ari Graynor domboríthat. Justin Long  vicces (stricis?) bajusszal lep meg minket, felbukkan még Seth Rogen, Mimi Rogers és Nia Vardalos is. Amerikában szeptember 14-én mutatják be.

Az előzetes megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Címkék: trailer poszter vígjátékelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr604587733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása