Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Berg megfilmesítési Bissinger Father's Day regényét

2012.06.20. 10:10 koimbra 1 komment

Peter Berg csúnyán leszerepelt a Csatahajóval (Battleship), éppen ezért most inkább kisebb költségvetésű filmek felé tekintget. Ha ismét fel tud mutatni néhány korrekt eredményt talán újra rá mernek bízni egy nagyobb büdzséjű művet.

A rendező elhatározta, hogy filmre viszi Buzz Bissinger Father's Day regényét, a jogokat is könnyen beszerezte, hisz a szerző könyve alapján készült a Friday Night Lights széria is, amely a tervek szerint majd valamikor felköltözik a vásznakra. Azt is meg kell jegyezni, hogy az író Berg unokatestvére.

A regény egyik főszereplője maga Bissinger, a történet 1983-ban veszi kezdetét, amikor a férfi idő előtt apa lesz. Neje három és fél hónap terhesség után ikreknek ad életét, csodával határos módon a gyerekek életben maradnak. Évek telnek el, Gerry a Penn egyetemre jár és tanár szeretne lenni. Testvére Zach azonban kevésbé volt szerencsés, nem képes fizikai munkára és nem tud magáról gondoskodni. Azonban remek memóriája van, igazi zseni.. Buzz kissé szégyelli magát, szeretne közelebb kerülni fiához, ezt pedig úgy képzeli el, hogy felkeresnek minden helyet, ahol az elmúlt 24 évben éltek.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr414599871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megnevezhetetlen · http://www.facebook.com/xyzdg1981 2012.06.21. 00:23:41

Remélem lesz olyan brillantin a maga műfajában, mint anno a Ronda ügy volt :)
süti beállítások módosítása