Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Witherspoon a Mars és Vénusz mindennapi harcaiban

2012.06.22. 11:12 koimbra 1 komment

A Summit 2 évvel ezelőtt vette meg John Gray bestsellerének, a Mars és Vénusz mindennapi harcai - 365 napról napra szóló jó tanács a férfi és a nő közötti különbségek megértéséhez megfilmesítési jogait. Csak most kapcsoltak nagyobb sebességre, Reese Witherspoont kérték fel az egyik főszerepre, a rendezői teendőket Bryan Buckley reklámfilmesre bízták. A forgatás 2013 elején veszi kezdetét.

A könyv tartalma: Mars és Vénusz állandóan harcol. Ez az örök kibékíthetetlen ellentét borzolja kedélyüket. A férfi nőt, a nő férfit akar. Míg a nő a férfit erejéért és határozottságáért, addig a férfi a nőt kedvességéért, szépségéért szereti meg. A nő számára a szerelem akkor kezdődik el, mikor érzi, hogy a férfi kérés nélkül érte cselekszik, a férfi számára, mikor elfogadják és értékelik erőfeszítéseit. Erre az egymás iránti megbecsülésre van szükségük. Elfogadására annak a ténynek, hogy a marsi és vénuszi alapelvek különbözőek, de mindkét fél a maga módján tud szeretni, örülni. (libri)

Alant két Buckley által készített reklámot nézhettek meg.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr494604376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Söci 2012.06.22. 13:48:53

Reese Witherspoonért én is szívesen harcolnék mindennap
süti beállítások módosítása