Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Monsters rendezője készítheti el a Forever sci-f

2012.06.25. 20:45 koimbra Szólj hozzá!

Miután Gareth Edwards elkészítette az kisköltségvetésű Monsterst hirtelen a Godzilla reboot rendezői székében találta magát, ám e körül jó ideje csend honol, így joggal kételkedhetünk a 2013-as bemutatóban. Ám javában tervezget egy nem túl drága sci-fit, amelynek Timur Bekmambetov, a Wanted alkotója lesz a producere.

Bekmambetov a Bleeding Cool oldalnak elárulta, hogy Edwards leforgatott néhány tesztjelenetet, amely igen tetszetős volt. Csak a forgatókönyv környékén volt némi gond, de Dante Harper éppen most rázza gatyába a történéseket.

A Forever címen futó alkotás középpontjában egy pár éves gyerek és annak robotja áll.  A galaxis tele van robottal, ám egyre kevesebb emberi lénybe lehet belefutni. Keresztülutaznak a galaxison, az emberi faj eredetét kutatják.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr874610926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása