Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Arbitrage előzetes

2012.06.26. 20:58 koimbra 2 komment

Az Arbitrage thriller főszereplője Al Pacino lehetett volna, ám a veterán színész valamiért a forgatás kezdete előtt lelépett, helyére Richard Gere lépett. Gere egy fedezeti alap igazgatóját játssza, de több hibát is vét és ha egy hozzáértő belepillantana a könyvelésbe észrevehetné, hogy vaj van a füle mögött. Éppen ezért minél előbb megpróbál megszabadulni a cégtől, ám időközben a rendőrség is felfigyel rá, kénytelen segítséget kérni.

Nicolas Jarecki dirigálta a filmet, aki korábban Az informátorok (The Informers) forgatókönyvét írta. Rendezés terén van még mit tanulnia, egy rövid-és egy dokumentumfilmet tudhat eddig maga mögött. Susan Sarandon alakítja Gere nejét, lányát Brit Marling formálja meg. Tim Roth, A hazudj, ha tudsz (Lie to Me) sorozat sztárja pedig egy nyomozót formál meg.

A Sundance-en bemutatták a produkciót, az imdb-n 105 szavazat után 7,7-es az átlaga. Amerikában augusztusban mutatják be. Az előzetes megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

arbitrage.jpg

Címkék: trailer arbitrage poszter thrillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr364613295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csim1 2012.06.26. 23:23:48

OFF
"Tim Roth, A hazudj, ha tudsz (Lie to Me) sorozat sztárja" ?? Szomorú, hogy így kell őt bemutatni.
A Kutyaszorítóban, a Ponyvaregény, a Négy szoba, Az utolsó belövés, a Kis Odessza, Az óceánjáró zongorista legendája stb után...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.06.27. 09:39:14

@csim1: Persze, de az előzetest elnézve nem a Ponyvaregény vagy a Négy szoba fog eszedbe jutni róla, hanem a Hazudj, ha tudsz.
süti beállítások módosítása