Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Epic előzetes

2012.06.26. 20:33 koimbra 2 komment

A 90-es évek második felében a Fox is be akart szállni az animációbizniszbe, úgy vélte, hogy a Blue Sky Stuidos lesz a megfelelő partner ebbéli próbálkozásában. Jól döntöttek, hiszen a Jégkorszak (Ice Age), a Robotok (Robots), a Rio és a Horton (Horton Hears a Who) mind korrekt eredményt produkáltak és a közönség is kedvelte az alkotásokat.

A következő produkció (a Jégkorszak 4 után) az Epic lesz, amely William Joyce gyerekkönyvén fog alapulni. Joyce nevét egyébként is öregbítheti egy másik animációs film, csak éppen Az öt legendát (Rise of the Guardians) a DreamWorks fogja leszállítani.

A 3D-s művet Chris Wedge készíti és egy varázslatos, emberi szemektől elrejtett világban játszódik a történet. A békésnek látszó helyen azonban a jó és rossz vívja csatáját. Mikor egy tinilány valahogy bekerül átkerül a helyre  egy különös karakterekből álló csapat élére kerül, feladata természetesen az, hogy megmentse a világot.

Címkék: trailer 3d epic könyvből film animációelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr874613239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.06.26. 20:56:56

Jó a zenéje,de engem már nem hoznak lázba ezek az animációk.

vrango 2012.06.26. 22:18:21

@Dean6: Én meg pont fordítva vagyok vele: a látványvilág megfogott, de a zenét nem értékeltem (vagy legalábbis nem illett hozzá túlzottan).
süti beállítások módosítása