Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírlevél

2012.06.27. 11:47 koimbra Szólj hozzá!

Mark Wahlberg már nem bánja, ha kiröhögi

            Időnként komplett idiótába ment át Mark Wahlberg a Ted című film forgatásán, és közben teljesen jól érezte magát. Pár évvel ezelőtt még nem vállalt volna ilyen szerepet, mert a nap 24 órájában a menő csávót alakította – elsősorban saját maga előtt. – Azelőtt minden mozdulatomra ügyeltem, és rettegtem, hogy a hátam mögött valaki kiröhög, mondjuk mert nem jól lőttem be a sérómat – meséli Mark, aki a Tedben olyan férfit alakít, akinek legjobb barátja egy megelevenedett plüssmedve. – Ma is egy csomó olyan srác van, amilyen én is voltam. Utcagyerekként kezdik, aztán a zeneiparban folytatják, és abból áll az életük, hogy irtózatosan cool-ok. Szerencsére ki lehet ezt nőni. Most, négygyerekes apaként már magasról teszek arra, ki mit gondol rólam, elég, ha a családom szerint rendben vagyok. Szóval rengeteget hülyültem a forgatáson, mert ez volt a dolgom. Erről szól a színészet, nem?

              A Tedben Mila Kunis alakítja Mark Wahlberg csinos barátnőjét, akinek már nagyon elege van abból, hogy párja egész nap iszik, füvezik meg káromkodik a mackó társaságában, ahelyett, hogy komolyabb dolgokkal foglakozna: például a házasodással.

            (Ted – hazai bemutató: 2012. augusztus 16.)

Salma Hayek félelmetes vadállat

            Szokatlan szerepben látható Salma Hayek a Vadállatok című akcióthrillerben. Egy mexikói drogkartell kegyetlen főnökét alakítja, aki enyhe kifejezéssel élve is tömeggyilkos. – Nagyon fura volt ebben a szerepben találkozni vele, mert civilben nagyon jó barátnők vagyunk. Salma pici, kedves csaj, itt meg szadista gyilkos, akinek hihetetlen hatalma van – meséli Blake Lively, aki a Vadállatok másik női főszereplője. – A filmben Salma parancsára elrabol a drogkartell, és kegyetlenül megkínoznak. Van olyan jelenet, hogy ott ülök csurom véresen a szobában, Salma meg csak néz rám mereven. A hideg futkosott a hátamon, és majdnem rászóltam, hogy jól van, most már nem kell hülyülni, mert rosszakat fogok álmodni!

            A Vadállatokat az Oscar-díjas Oliver Stone rendezte. Hayek és Lively mellett olyan sztárok vonulnak fel benne, mint John Travolta, Benicio Del Toro és Taylor Kitsch.

            (Savages – hazai bemutató: 2012. október)

Anne Hathaway-t utálja a vőlegénye

            Vérbeli színésznőhöz illően drasztikus változáson ment át Anne Hathaway A nyomorultak című musical filmváltozata miatt. Rövidre vágatta a haját és vagy tíz kilót fogyott extrém diétával, pedig korában is vékony volt. Anne vőlegénye, Adam Shulman ki is borult emiatt: utálja, hogy párja úgy néz ki, mint egy kissrác, és mellé még hisztis is. – Gyönyörű címlaplányba szeretett bele, erre pont az esküvő előtt kapott egy kamaszgyereket, akit anyukája nyárra megnyíratott, hogy ne ragadjon bele a bogáncs a hajába – meséli a vőlegény egyik barátja. – Ráadásul az utóbbi időben elkezdtek veszekedni, mert Anne az állandó koplalás miatt hisztis lett, mindenbe beleköt. Csak nehogy az legyen a vége, hogy Anne magánélete tönkremegy a karrierje miatt...

            A színésznő Fantine-t, a tragikus sorsú prostituáltat alakítja A nyomorultakban Hugh Jackman, Russell Crowe és Amanda Seyfried oldalán.

            (Les Miserables – hazai bemutató: 2012. december)

  Matt Damon visszatérhet a Bourne sorozatba

            A rajongóknak még várniuk kell A Bourne hagyaték premierjére, az alkotók azonban már a folytatáson törik a fejüket. Jeremy Renner ugyanis fényes bevált a Jason Bourne-t alakító Matt Damon utódjaként. Ő is olyan szupergyilkost alakít, akit egy titkos program keretében képeztek ki, ám gazdái ellen fordul. Az új karakter, Aaron Cross azonban nem Bourne szimpla másolata. – Teljesen más a származása, és nem agymosott gyilkológép, aki véletlenül felébred, hanem tudatosan jelentkezett a programba – mutatja be karakterét Renner. – Tisztában van vele, hogy kicsoda és mit akar. Tagja akar lenni egy csapatnak, valamilyen nagyobb cél érdekében akar harcolni. Csakhogy átverik, és ettől teljesen bepöccen.

            Ami a folytatást, azaz az ötödik Bourne filmet illeti, mindenki annak örülne a legjobban, ha Jason Bourne reaktiválná magát, és Aaron Cross oldalán harcolna, azaz Matt Damon visszatérne. Ez persze még a jövő zenéje, egyelőre a mostani produkciónak kell bizonyítania, hogy a történetet érdemes folytatni.

            (The Bourne Legacy – hazai bemutató: 2012. szeptember 6.) 

Címkék: hírlevél uip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr34614454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása