Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Monsters folytatásának a története

2012.06.28. 12:38 koimbra Szólj hozzá!

A pár ezer dolláros Monsters folytatását a bemutató óta emlegetik, ám elég lassan körvonalazódott a tervezet. Azonban sikerült a csigatempóról nagyobb sebességre kapcsolni, a rendezői székbe a Misfits széria alkotója ült, aki hamarosan belevághat a forgatásba.

Napvilágot látott a sztori is, mint kiderült a második felvonás az első után hét évvel később játszódik. Már nem csak Mexikó számít karanténzónának, az amerikai és mexikói hadsereg erőfeszítéseinek ellenére az idegen lények elszaporodtak és szétszóródtak a nagyvilágban. Az ember többé már nem áll a tápláléklánc csúcsán, a szörnyek egyre nagyobb és nagyobb fenyegetést jelentenek. Amerika ugyan katonáival próbál segíteni szövetségeseinek, de nagyon messze a győzelem.

A főszereplő egy több harcot túlélt katona lesz, Noah-t azzal bízzák meg, hogy hatoljon be a fertőzött zónába és menekítsen ki egy amerikai katonát. Ám Noah egységét megtámadják, csupán ő és egy fiatal, zöldfülű kadét éli túl az összecsapást. Nagy szerencséjükre egy fiatal nő is felbukkan, aki kivezetné őket a veszélyzónából. Az idő előrehaladtával egyre világosabbá válik számukra, hogy az igazi szörnyek nem az űrlények, hanem valami más.

Címkék: miújság sequel monsters monsters 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr204616548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása