Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Fejvadászok

2012.06.28. 12:55 koimbra Szólj hozzá!

Na, ezen a héten nincs amerikai film. Meglepő?

Fejvadászok (Headhunters): Jo Nesbo regénye alapján készült thriller. Roger Brown fejvadászként dolgozik egy jó hírű cégnek, de luxuséletvitelét csak úgy tudja fenntartani, ha olykor ellop egy-egy nagy értékű festményt. Azonban egy alkalommal rossz embert károsít meg, mire észbe kap máris menekülhet és trutyiban bujdokolhat.

 

Streetdance 2: 2010-ben mutatták be az angol film első felvonását, most itt a folytatás. Ash és Eddie szeretne megnyerni egy versenyt, ennek érdekében összegyűjtik Európa legjobb táncosait, hogy le tudják gyűrni a legjobb tánccsapatokat.

 

Nővér (L'enfant d'en haut): Francia-svájci dráma. A svájci síparadicsomban játszódó filmben Simon vagyonos turistáktól csen el ezt-azt, amelyeket a környéken értékesít. Szülei balesetben meghalnak, nővérével pedig nem találja a közös hangot és egy gazdag angol nő társaságában köt ki.

 

Szerelem nélkül soha (Les bien-aimés):  "Kinek jobb: aki szeret, vagy akit szeretnek?" - teszi fel a film egyik hőse ezt az egyébként jól alig megválaszolható kérdést. A választás a kettő között célzottan filozofikus feltevés, de ha már mégis dönteni kell, mivel a "kapcsolat" így alakul, a kétszereplős történetben valakire a nyilvánvaló szenvedés vár. (port.hu)

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr54616574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása