Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cirque du Soleil: Egy világ választ el előzetes

2012.06.30. 11:48 koimbra 1 komment

James Cameron a 3D, a Mariana-árok, az űrbéli bányászat és a következő Avatar filmek mellett arra is szakított időt, hogy producerként kivegye a részét a Circque du Soleil: Egy világ választ el (Cirque du Soleil: Worlds Away) munkálataiból. A lenyűgöző látványvilágot ígérő 3D-s produkciót Andrew Adamson, a Shrek és a Narnia rendezője készítette. A film végső soron nem lesz más, mint a világszerte híres, 1984 óta szórakoztató cirkuszi társulat marketingfilmje. Nem csak egy szimpla show-t adnak elő, az artisták beleadnak apait-anyait, mindeközben ezt Adamson szépen megtámogatja némi fantasy beütéssel.

Címkék: trailer 3d fantasyelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr584620534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.06.30. 23:02:33

Hát, biztos szép lesz... én mondjuk annyira nem vagyok odáig a cirkuszért, bár az artisták elszántságát, rengeteg munkáját, az életveszélyes helyzeteket nagyon tisztelem...
Amúgy nekem megfelel a "hagyományos" magyar verzió is, a piros gatyás/csizmás ugrócsoporttal meg védőhálós trapézmutatvánnyal, amiből renngeteget láttam gyerekkoromban élőben:)
Mondjuk, a bicikliző kutyákat, meg az oroszlánidomárokat a XXI. században már hanyagolni kellene...
De a Soileil természetesen egy más kategória, csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy a cirkusz nem a fantasy bevonásától lesz jó.
süti beállítások módosítása