Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Átírják a Szellemirtók 3 forgatókönyvét

2012.07.03. 10:16 koimbra 3 komment

ghostbusters3fan.jpgTalán jobb lenne, ha a Szellemirtók harmadik részét nem erőltetnék. Egyre inkább úgy tűnik, hogy csupán Dan Aykroyd szeretné megvalósítani a filmet, hogy végre újra a rivaldafényben sütkérezhessen. Legutóbb mintha azt mondta volna, hogy Lee Eisenberg és Gene Stupnitsky forgatókönyve igazán jól sikerült, azonban most kiderült, hogy kissé át kell írni. 

"Új írócsapat dolgozik a szkripten, hisz a tökéletességre törekszünk." - árulta el a WIVB oldalnak a színész - "Semmi értelme belevágni úgy, hogy nincs egy remek történetünk. Szóval egyelőre itt tartunk."   Azt nem tudni, hogy kik dolgoznak a sztorin.

Címkék: miújság sequel szellemirtók

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr24625499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila1234 2012.07.03. 13:14:35

Már lassan tíz éve "készül" a Ghostbusters 3. Jó lenne, ha végre elkezdenék forgatni, mielőtt valaki elhalálozik az eredeti csapatból. -.-

Söci 2012.07.04. 07:59:39

nem értem miért baszakodnak mindig a forgatókönyvekkel, ha ráadásul utána tök átlagos sztorik születnek

legyen benne sok új vicces szellem, akiken lehet nevetni, meg egy nagyon gonosz, aki a főellenség

legyen benne szerelmi szál, plusz Bill Murraynak írjanak pár fanyar poént

és öljenek bele kurva sok pénzt ,hogy kibaszott látványos legyen

vagy ezt csak mondani egyszerű ? :)))

nemecsek ernő áruló 2012.07.06. 09:05:50

@Söci: Itt ebben a helyzetben az van, hogy szeretnék Bill Murray-t is megnyerni, ő azonban csak egy igazán egetrengető, falakat ledöntögető Szellemírtók filmet hajlandó csinálni, csak azért, hogy újra ugráljanak a 70 éves taták a slejmben, elsüssön pár fanyar poént, és szerelmes legyen valaki, nem hajlandó beszállni; arra ott az első rész.

Szerintem nem lesz a Szellemírtókból semmi.

Általában egyébként nem szokott ennyi szarakodás lenni a forgatókönyvvel, a legtöbbet egy-két hét alatt összedobják, itt most csak Murray lenyűgözésére törekvés miatt megy ez a kálvária.
süti beállítások módosítása