Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képek a June Carter Cash Story forgatásáról

2012.07.03. 10:53 koimbra 2 komment

Nemrég láttak hozzá a The June Carter Cash Story forgatásához, a történet bemutatja az énekesnő gyerekkorát, majd láthatjuk, hogy miképp találkozott Johnny Cash-sel és a Carl Smith-szel között házassága sem marad ki. A produkció John Carter Cash könyvén alapszik, aki részletesen leírt minden tudnivalót édesanyjáról.

A Lifetime logója alatt készülő alkotásban Jewel játssza June Carter Cash-t, Johnny Casht Matt Ross formálhatja meg. Az alkotók joggal remélhetik, hogy rengeteg embert érdekelhet a film, mivel a címszereplő még ma is eléggé népszerű, ráadásképp Jewel 4 Grammy-díj büszke tulajdonosa és 27 millió albumot adott el világszerte.

A Lifetime ezen felül egy Elizabeth Taylor életrajzi filmen is dolgozik, sőt úgy hírlik, hogy alakulóban van egy Lady Gaga projekt is.

Címkék: forgatás képben könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr404625577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elanor_ 2012.07.03. 13:59:14

vajon o fog enekelni? csak mert teljesen mas hangkaraktere van. :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.07.03. 17:51:22

@Elanor_: Ha Reese Witherspoon is énekelt, akkor ő is tuti a saját hangján adja elő a számokat. Ellenkező esetben eléggé nagy égés lenne számára, szerintem.
süti beállítások módosítása