Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jégkorszaki mulatság

2012.07.04. 18:46 koimbra 1 komment

tn_DSC_0046.JPGA legviccesebb jégkorszaki csorda visszatért. A Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens (6) (hazai bemutató: július 5.) című animációs vígjáték hazai díszbemutatóján kicsik és nagyok együtt hűsöltek kedvenc főhőseik, Manny, a mamut, Sid, a lajhár, és Diego, a kardfogú tigris legújabb, vízen és jégen átívelő kalandjainak vetítése előtt. A gyerekek nagy örömére a horgászverseny, és a színes jégkása mellett jégtömbökben elbujtatott meglepetések is vártak rájuk.

A jeges premieren Sid, a mókás lajhár, és Kisbarack, a kamasz mamutlány magyar hangjaival, azaz Geszti Péterrel, és Patkó Csengével is találkozhattak, fotózkodhattak a Jégkorszak-rajongók. A látványos, és fordulatokban bővelkedő népszerű 3D-s családi film vetítésére Gombos Edina férjével és kislányával, Patai Anna családjával érkezett. Gubás Gabi színésznő kisfiát, Attilát kísérte el, hogy az elsők között nézzék meg a legújabb Jégkorszak-i történetet.

A díszbemutató vendégei dupláztak: a teltházas vetítésen a Jégkorszak 4. – Vándorló kontinens 3D előtt egy négyperces Simpson kisfilmet is megnézhették, méghozzá 3D-ben. A vicces kisfilm a család legfiatalabb tagjának egy napját mutatja be: a bájos, és mindig tettre kész Maggie most az oviban keveredik izgalmas kalandokba. A humoros, és látványos rövidfilm a nyár egyik nagy kedvencének ígérkezik.

 Magyar rajongói is hamarosan újra a mozikban üdvözölhetik kedvenceiket: Sid, Manny, és Diego ezúttal egy leszakadó jégtáblán reked, amikor besodródnak az óceánba és kalózok szőrös mancsai közé kerülnek – de a csapat leleményessége és jó kedélye, néhány izgalmas fordulat után hazajuttatja őket szeretett családjukhoz.

A népszerű Jégkorszak-filmek következő része, és a Simpson kisfilm július 5-től a hazai mozikban!   

IC Press

tn_DSC_0004.JPG

tn_DSC_0248.JPG

tn_DSC_0213.JPG

tn_DSC_0260.JPG

gtn_DSC_0341.JPG

tn_DSC_0353.JPG

tn_DSC_0202.JPG

tn_DSC_0160.JPG

tn_DSC_0079.JPG

tn_DSC_0099.JPG

tn_DSC_0112.JPG

Címkék: képben jégkorszak sequel jégkorszak 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr614629558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Buchek8 2012.07.05. 00:48:10

Ezeken mindig jókat röhögök :D
süti beállítások módosítása