Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Taken 2 következő előzetese

2012.07.06. 10:57 koimbra 2 komment

taken2.jpgA Besson gyár futószalagon szállítja az akciófilmeket, amelyek különösebb módon nem erőltetik meg az írókat, sem a rendezőket. Ám ahogy lenni szokott néha összejön valami kiemelkedő is. Talán Liam Neesont lepte meg a legjobban a siker, hiszen egyáltalán nem számított arra, hogy ennyire odalesz a nép a filmért. A folytatással kapcsolatosan szkeptikus volt, azt mondta, hogy minden a forgatókönyvtől függ. Én meg azt mondom, hogy inkább a gázsitól. Az első rész 25 millió dollárba került, a második felvonásra állítólag 80 milliót tapsoltak el. Szinte biztos, hogy Neeson többet kapott 5 milliónál, amit az elsőért szurkoltak le neki.  A Taken 2-ben az egyik hidegre tett albán gazfickó apja akarna bosszút állni.

Címkék: trailer sequel taken taken 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr634632745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.07.06. 15:12:24

Besson tényleg összeszedhetné magát,vagy legalábbis ne adja mindenhez a nevét. Ez a trailer az első után elég gyenge,valahogy nem fogok a moziba rohanni premier napján.

Attila1234 2012.07.06. 16:27:03

Személyes sértésnek veszem, hogy egy az egyben átvették az első részből a telefonos jelenetet. Ezt most miért kellett? Itt arra a részre gondolok, amikor Liam Neeson full profin elmagyarázza, hogy mi fog történni.
süti beállítások módosítása