Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Keri Russell a Dark Skies sci-fiben

2012.07.09. 20:52 koimbra Szólj hozzá!

russell.jpgNéhány hónappal ezelőtt vetődött fel, hogy Keri Russell lesz a Dark Skies sci-fi thriller főszereplője, ma kiderült, hogy a színésznő leszerződött a Scott Stewart rendezésében készülő produkcióra, aki egyben a szkriptet is maga írta.

A Blumhouse égisze alatt készülhet el az alkotás, Jason Blum producer elmondása szerint a forgatókönyv remek és Keri a tökéletes személy arra, hogy a vásznakon vissza tudja adni mindazt, amelyet Stewart elképzelt. Hozzá kell tenni, hogy Stewart felelős a Légióért (Legion) és A papért (Priest), ezek után várható, hogy végre valami jót is leszállítson?

A történet szerint egy űrlény minden egyes este megjelenik egy bizonyos háznál és megpróbálja elragadni az ott lakó gyereket. A szülők mindent elkövetnek, hogy megakadályozzák tettében, de ez egyre nehezebben és nehezebben megy. Barátaik és a szomszédság nem hisznek nekik, egyenesen hülyének nézik őket.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr954638697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása