Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Goats előzetes - Duchovny, a kecskepásztor

2012.07.10. 11:46 koimbra 1 komment

David Duchovny karrierje kezdetén filmekkel próbálkozott, majd beszippantotta a sorozatok világa, itt ért el nagyobb sikereket. Mulder ügynök, illetve Hank Moody immáron klasszikusnak számítanak. Olykor-olykor azért bevállal egy-egy filmszerepet, de ezen alkotások nem kapnak nagyobb figyelmet, legutóbb az Eladó a családom (The Joneses) vígjátékban volt látható. A The Goats-ban ugyan csak mellékszereplő, de az előzetes alapján mégis az ő karaktere lesz a legemlékezetesebb. Egy szakállas, bölcselkedő, füvező kecskepásztort játszik.

A történet főszereplője a 15 éves Ellis, akit felvesznek a Gates Academy-re, oda ahol egykoron édesapja is tanult. Ez azt jelenti, hogy kénytelen maga mögött hagyni otthonát, szeretett édesanyját és a pásztort, akire mindig igazi apjaként tekintett.

A forgatókönyvet Mark Poirier írta saját regénye alapján, az úriember legutóbb a Zseni az apám (Smart People) szkriptjét vetette papírra. A rendezői teendőket Christopher Neil látta el, most először állt be a kamera mögé. Vera Farmiga, Ty Burell, Kery Russell és Dakota Johnson erősítik a szereplőgárdát, Graham Phillips alakítja Ellist.

Címkék: trailer könyvből film goats

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr324639595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

speedle 2012.07.10. 12:22:50

kell!!!! h mekeg már az öreg múdi :D
süti beállítások módosítása