Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jessica Bielt akarják a Wolverine folytatásába

2012.07.13. 21:45 koimbra 2 komment

biel.jpgForgatókönyv? Van és állítólag kiváló? Rendező? James Mangold tartja kezében a gyeplőt és nem tervezi, hogy hátat fordítana a projektnek. Büdzsé? Nem körülötte gond. Hugh Jackman? Végre ráér. Probléma? Egy szál se. Szóval augusztusban elindulhat a Wolverine folytatásának a forgatása, a mutáns egyik ellenfele Ezüst Szamuráj lesz, aki Will Yun Lee alakíthat.

Vipera, azaz Madame Hydra is benne lesz a filmben, a karakter megformálását Jessice Bielre szeretnék bízni, hivatalosan is tettek számára egy ajánlatot és úgy fest a dolog, hogy aláírja a szerződést.

Vipera a H.Y.D.R.A. terroristaszervezet egyik vezetője, a képregényekben általában Amerika Kapitánnyal és a Póknővel került összetűzésbe, testőre és szeretője Ezüst Szamuráj volt. Később megzsarolta Wolverine-t, hogy vegye feleségül, de miután az öngyógyító képességgel megáldott mutáns megszabadította egy szellemtől belement, hogy külön folytassák útjukat.

Címkék: miújság wolverine sequel wolverine 2 képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr594655775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása