Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Judd és Forster az Olympos Has Fallen akciófilmben

2012.07.13. 12:28 koimbra Szólj hozzá!

E héten látnak hozzá az Olympus Has Fallen akciófilmhez, Antoine Fuqua így leelőzte a konkurens produkciót, amelyet Roland Emmerich fog elkészíteni, ha egyszer befejezi a Dark Horse tévéfilmet. Az utolsó pillanatban Ashley Judd és Robert Forster lépdelt át a küszöbön.

Gerard Butler formálhatja meg a nemzet utolsó reményét, a színész egy ügynököt kelt életre, aki megpróbálja megvédeni az Elnököt, miután a Fehér Házat megszállják a terroristákkal és atombomba felrobbantásával fenyegetőznek.

Az ország első emberét Aaron Eckhart játssza, Judd domboríthat First Ladyként, Rick Yune pedig a gonosz terroristavezér lesz. Forster egy tábornokot fog alakítani, rá hárul a feladat, hogy valahogy kitakarítsa a Fehér Házat, de ez nehezen megy.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr854652019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása