Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Expatriate előzetes

2012.07.13. 13:25 koimbra Szólj hozzá!

Aaron Eckhart karaktere kilép a CIA-től és Belgiumban vállal melót, egy cég biztonsági főnöke lesz. Kevesebb idegeskedés, csökkentett feszültségfaktor és még talán tini lányával is jobban összerázkódhat. Ám egy nap döbbenten tapasztalja, hogy a cég irodája teljesen üres, az alkalmazottak eltűntek, csak a helyettese bukkan fel a színen, de róla elég gyorsan kiderül, hogy profi bérgyilkos. De ki akarná megölni? Kinek állhat az útjában.

Liana Liberato, a Trust naiv chatelője alakítja Eckhart lányát, Olga Kurylenko is benne lesz, úgy tűnik, hogy lesz némi elszámolnivalója főhősünkkel. A rendezői posztról Philipp Stölzl, a Goethe! dráma alkotója osztogathatta az utasításokat. Szintén ő készítette a Rammstein Du Hast klipjét.

Címkék: trailer akcióelőzetes expatriate

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr794652349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása