Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vámpírok vs zombik

2012.07.15. 14:53 koimbra Szólj hozzá!

last blood.jpgRick Benattar, a Vasököl (Real Steel) producere és a nemrég alapított Cascade FilmWorks összeszedte a szükséges költségvetést a Last Blood webképregény filmverziójához. 2006-ban került ki a világhálóra az első szám, amely azóta elég sok rajongót szerzett, világszerte 20 millióan olvasták.

A forgatás novemberben veszi kezdetét, hamarosan kiderül, hogy kik lesznek a főszereplők. A rendezői székben Simon Hunter, a Mutáns krónikák (Mutant Chronicles) alkotója csücsül.

A történések a jövőben zajlanak, az élőholtak teljesen ellepték a földet, rengeteg embert kinyírtak. A vámpírok úgy döntenek, hogy felveszik a harcot a zombik ellen, nem nézhetik tovább tétlenül, hogy a kajaforrásuk kiapadjon. Ha nincs ember, nincs vér és ez bizony nekik egyáltalán nem jó.

Címkék: miújság képregényből film last blood

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr154657915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása