Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Seth Gordon dirigálhatja a Pixelst

2012.07.17. 20:37 koimbra Szólj hozzá!

2010 vége felé debütált a Patrick Jean által rendezett Pixels rövidfilm, amiben az arcade játékokban megismert karakterek zúzzák le New Yorkot. Amint Adam Sandler megnézte ezt a pár percet, már rohant is a Sonyhoz, hogy lezsírozzák a megfilmesítési jogokat. Akkor Tim Herlihy-t állították rá a forgatókönyvre, de több információt azóta nem hallhattunk a projekt felől.

Mint kiderült, nincs elfelejtve a dolog, a Kellékfeleség (Just Go With It) írója, Tim Dowling dolgozza át a szkriptet. Állítólag azért hozták a fedélzetre, mert ugyan a Herlihy által leszállított  sztori kellőképpen humoros volt, de a fejesek mégsem érezték úgy, hogy ebbe érdemes lenne belefeccölni egy nagyobb összeget. Immáron a  rendezői szék sem árválkodik üresen, Seth Gordon, a King of Kong alkotója ülhetett bele. Természetesen a főszereplő ki lenne más, mint maga Sandler.

Íme a rövidfilm

Címkék: pixel miújság rövidfilmből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr274663026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása