Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stanton megcsinálja a Némó nyomában folytatását

2012.07.17. 21:11 koimbra 1 komment

Andrew Stanton animációs filmekkel tette le névjegyét a filmiparban, a Némó nyomában és a Wall-E kiváló alkotásokkal besöpörhetett 1-1 Oscart. Majd asztalára került a John Carter tervezet, éveken keresztül foglalkozott vele, majd hatalmas bukott vele és úgy tűnik, hogy a kudarcért egyedül őt teszik felelőssé.

Ezek után mit tehet Stanton? Visszatér arra a területre, ahol megcsillogtathatta kreativitását és sikert sikerre halmozott. Sokáig mondogatta, hogy megcsinálná a Némó nyomában folytatását. Ötletét nemrég felvázolta, a fejesek kedvelték, megadták számára a zöld utat, hogy megcsinálhassa. A sztorit most még nem tették közzé.

Az első rész szeptemberben kerül a mozikba megint, de ezúttal 3D-ben.

Címkék: sequel némó nyomában animációhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr774663093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.07.18. 16:42:09

Andrew Stantonnak semmi oka sincs szégyenkeznie, a John Carter attól,hogy bukott,még jó film,de azért nem kéne folytatni a némó nyomábant.Jó volt az nagyon is,de minek a folytatás...:/
süti beállítások módosítása