Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gary Rossra bíznák a Pán Péter előzményfilmet

2012.07.18. 10:54 koimbra Szólj hozzá!

Gary Ross eleddig három alkotást dirigált,  nem kapkodja el a döntést. Az éhezők viadala megasiker lett, érhető, hogy nem lenne hasznos, ha éveket várna következő filmjével. A Disney Ross-ra bízná a Pán Péter előzményfilmet és a stúdió minél hamarabb azt szeretné, ha elindulna a forgatás.

A stúdió még 2005-ben szerezte meg Dave Barry és Ridley Pearson regényének, a Peter és a csillagfogóknak (Peter and the Starcatchers) a jogait. Először színdarabot készítettek belőle, amely az elvárásoknak megfelelően teljesített, 5 Tony-díjat nyertek vele és most az alapanyagból egy 3D-s mozifilmet akarnak összehozni. 

Peter és barátai az árvaházból kerülnek a Sohaország nevű hajóra, még nem sejtve, hogy valójában rabszolgának szánják őket. Már a hajóút is bővelkedik izgalmakban, hiszen titokzatos dolgok történnek egy vacak láda körül. Felbukkan a fedélzeten egy csodaszép kislány is, Molly, aki az éjszaka leple alatt delfinekkel társalog, s valami köze van a misztikus ládikóhoz. A javarészt bűnözőkből verbuválódott legénységnek sem könnyű a dolga. Nem csupán saját idióta kapitányukkal kell megküzdeniük, hanem a Sohaországot üldöző kalózokkal is. Végül egy óriási vihar után a hullámok Molluszk szigetére sodorják hajótörött hőseinket, ahol a hajmeresztő események egyre újabb és újabb fordulatot vesznek. Peter, Molly és barátaik felveszik a harcot a kegyetlen kalózkapitánnyal, a haszonleső tengerészekkel, a vérmes bennszülöttekkel, hogy megőrizzék, a faláda fantasztikus titkát, s megmentsék a világot a gonosztól.(polc.hu)

Címkék: 3d miújság könyvből film fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr774663868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása