Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jack Reacher feliratos előzetes

2012.07.18. 21:13 koimbra 2 komment

Lee Child bestselleríró egyik legizgalmasabb hőse lép át a regényből a filmvászonra – az egykori katonai nyomozó, Jack Reacher. Amikor egy fegyveres megöl öt embert hat lövéssel, minden bizonyíték a letartóztatott gyanúsítottra utal. A kihallgatás során a gyanúsított csak egy cetlit nyújt át a következő szöveggel: „Kerítsék elő Jack Reachert!” Így kezdődik a rendhagyó hajsza az igazság után, melynek során Jack Reacher egy váratlan ellenféllel kerül szembe, aki mestere az erőszaknak, és súlyos titkot őriz.

Tom Cruise új akciófilmje elképesztő látványvilágával és izgalmas fordulataival remek szórakozást garantál. A filmet a Közönséges bűnözők Oscar-díjas forgatókönyvírója, Christopher McQuarrie írta filmre és rendezte.

Címkék: trailer könyvből film akcióelőzetes jack reacher

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr974664795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nervus 2012.07.20. 03:18:04

Nem kekeckedésből, de bárki, aki olvasta bármelyik könyvét, előre lekönyvelheti, hogy ez a film egy katasztrófa lesz.
Filmként lehet, hogy megállja majd a helyét, de adaptációként kizárt.

Tom Cruise mint Jack Reacher? Nagyanyám is jobban megfelel Reacher személyleírásának...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.07.20. 10:12:02

@Nervus: Valami olyasmit mondtak, hogy egyszerűen képtelenség olyan színészt találni, aki megfelelne a könyvben körülírt Reachernek. Azaz egy 2 méter magas 130 kilós jó színész nincs.
Ezért is döntöttek úgy, hogy Cruise legyen a főszereplő, mivel inkább a tehetség számít:)
süti beállítások módosítása