Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Malick lesz a producere a Green Blade Risingnak

2012.07.18. 11:09 koimbra Szólj hozzá!

kruger.jpegTerrence Malick alaposan belehúzott, úgy 1 - 1,5 éven belül négy alkotása is a mozikba kerül, amely teljesen szokatlan tőle. De itt nem áll meg. Diane Kruger színésznő Roger Moore kritikusnak elárulta, hogy hamarosan elindul a Green Blade Rising forgatása, ebben ő Abraham Lincoln mostohaanyját alakítja, Malick pedig a film producere lesz.

"Én játszom Lincoln mostohaanyját, a nőt, aki rászoktatta az olvasásra és ráterelte arra az útra, ami ahhoz vezetett, hogy egy nagyszerű ember, nagy gondolkodó és elnök váljon belőle. Igazi amerikai szerep, ami teljesen más az eddigi filmjeimhez képest. Az egész nyarat azzal töltöm, hogy elsajátítsam a 19. századi Kentucky akcentust, ez már önmagában véve is hatalmas kihívás."

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr954663910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása