Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Infó: 21 Jump Street folytatás, Men in Black 4, Jumanji reboot

2012.07.19. 16:59 koimbra 6 komment

21jumpstreet.jpgDoug Belgrad, a Sony fejese a THR-nek beszélt néhány tervről, szóba került a szép sikert aratott 21 Jump Street - A kopasz osztag folytatása, visszatérnek a Sötét zsaruk és jön a Jumanji remake.

"A terv az, hogy ősszel hozzálátunk a 21 Jump Street második részéhez" - Az 80-as években futott sikersorozat alapján készült akció-vígjáték közel 200 millió kaszált a mozikban és a 42 millió dolláros költségek mellett ez bizony elég szépnek mondható. Belgrad valószínűleg nem tudja, hogy a film sztárja, Channing Tatum mostanság túl elfoglalt. Augusztusban indul a White House Down akciófilm forgatása, amiben egy ügynököt alakít és az Elnököt kell megvédenie a Fehér Házat elfoglaló terroristáktól. Ráadásul a Wachowskiék nagyban tervezgetik a Jupiter Ascending sci-fijüket és ők is számítanak Tatum jelenlétére és még ott van a Magic Mike következő felvonása is. "Csak kevés színész képes arra, hogy romantikus filmben, akcióban és vígjátékban és helyt tudjon állni. Még jó, hogy nekünk ott van Channing Tatum és Will Smith." - tette hozzá Belgrad.

A Men in Black harmadik felvonás elég szépen kezdett, megmutatva, hogy van még erő Will Smithben és a Sötét Zsarukban. Azonban Amerikában elég hamar kifulladt, ezzel szemben a nemzetközi vizekről több, mint 400 millió folyt be. "Meg vagyunk elégedve a produkció bevételével és továbbra is hiszünk ebben a franchise-ban. Biztos, hogy lesz még egy rész, de egyelőre még nincs semmi letisztázva és arról sem beszéltünk, hogy miképp hozzuk össze."

A Jumanji is megérett egy új változatára, legalábbis a Sonynál így vélekednek. Egyelőre nem ismertek a konkrétumok, csak annyi, hogy betervezték a remake-et. Az 1995-ös filmben Robin Williams játszotta a főszerepet és kalandja 260 millió dollárt hozott.

Marc Webb nem fogja megcsinálni A csodálatos pókember folytatását, mivel egy szerződés éppen a Foxhoz köti. Belgrad azt állítja, hogy szeretnék, ha rá tudnák bízni a következő felvonást, de ez nem fog menni. Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy volt egy kis probléma, hiszen Webb túl tapasztalatlan volt az effektek terén, a Gyík jeleneteivel is meggyúlt a baja.

Címkék: miújság sequel men in black 21 jump street jumanji

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr494666504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.07.19. 17:16:36

Marc Webb igazán végigvihette volna a pókember trilógiát... :(
A 21 jump street folytatás jöjjön is,tök jó volt.
A Mib-et én nem folytatnám.

Atkakukac1989 2012.07.19. 18:43:53

"Webb túl tapasztalatlan volt az effektek terén..."

Nem tudom ki írta le ezt, vagy ki nyilatkozta, de ez nem stimmel. Mert attól, hogy még ő a rendező nem hiszem, hogy az ő hibája lenne, hogy a Gyík mondjuk ki sz@rul néz ki.

Inkább nem az effektes csapat a hibás?

TomPowell25 2012.07.19. 20:00:09

Remélem Webb-et valahogy sikerülne kivásárolni a szerződéséből, hogy A csodálatos Pókember folytatását megcsinálhassa, vagy legalább azt a tervezetet elhalogatni a második rész utánig, hogy a második és a harmadik epizód között kipihenje magát (Raiminál többek között ez volt a baj a 3. részre).

A Jumanji-t szerettem, de félek, hogy egy újabb verzió csak meggyalázná a régi emlékeket.
21 Jump Streer jöhet, de MiB4-et én nem erőltetném.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.07.19. 20:36:58

@Atkakukac1989: Azért a rendező mondja meg, hogy mi hogy nézzen ki. Nem úgy van, hogy az effektesek összedobnak valamit, a rendező meg örül. :)

speedle 2012.07.19. 21:01:10

miért kell jumanjinak reboot? simán folytathatnák, ha jól emlékszem nem is lett teljesen lezárva...

Árkádia 2012.07.19. 23:17:29

@speedle: Teljesen igazad van. Nekem is ez ugrott be hirtelen! :-)
süti beállítások módosítása