Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Branagh rendezheti a következő Jack Ryan filmet

2012.07.20. 11:19 koimbra Szólj hozzá!

Évek óta szeretnék visszahozni Jack Ryant a vásznakra, A rettegés arénája 2002-ben szépen muzsikált, pedig csöppet féltek attól, hogy a 2001-es szeptemberi tragédia miatt a nézők nem lesznek kíváncsiak arra, hogy atom robban az ország területén. 2008-ban Sam Raimi dirigálhatta volna le az újabb részt, de már jó ideje más szelek fújdogálnak a projekt körül. Azonban Chris Pine továbbra is kitart a film mellett.

A rendezői térfélre Kenneth Branagh állt be, ezen felül a főhős fő ellenfelét is el fogja játszani. Ryan ezúttal Moszkvában fog akciózni, bár ezúttal egy teljesen szokatlan fenyegetettséggel kell szembenéznie. A Branagh által megformált Viktor Stazov ugyanis nem katona, nem veterán zsoldos, hanem egy felettébb okos pénzügyi szakember. Az orosz kormánynak segít egy olyan tervet kidolgozni, amely elértéktelenítheti a dollárt és romba dönthetné az amerikai gazdaságot.

Címkék: miújság moscow jack ryan

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr744667701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása