Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Master előzetes

2012.07.20. 10:34 koimbra Szólj hozzá!

Nehezen sikerült összeszedni a szükséges költségvetést a The Master forgatásához. Szomorú, hogy Roland Emmerich-hez bármikor hozzávágnak 200 milliót, ha el akarja pusztítani a világot, de Paul Thomas Andersonnak nem képesek adni 30 millió dollárt, hogy újabb filmet forgathasson. Ugyanakkor mintha kissé féltek volna a filmtől, hiszen sok szcientológus rohangál Hollywoodban és a tervezet bevallottan ehhez hasonló vallást boncolgat, mutat be. Az Isten ments! (Salvation Boulevard) ezzel szemben könnyen elkészült, igaz nem sok vizet zavart Pierce Brosnan ármánykodása.

Philip Seymour Hoffman egy karizmatikus prédikátort formál meg, Joaquin Phoenix pedig egy alkoholista csavargót alakít, aki Hoffman karakterének követője és bizalmasa lesz. Együtt terjesztik az igét, újabb és újabb emberek csatlakoznak hozzájuk.

Címkék: trailer the master

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr634667642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása