Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb előzetes a Wrongnak

2012.07.23. 21:16 koimbra Szólj hozzá!

wrong.jpgQuentin Dupieux legutóbb egy gyilkos gumiabroncsot tett meg filmje főhősének, ami valljuk be elég érdekes és bizarr próbálkozás. Ezúttal inkább rendes színészekkel próbálkozik, William Fichtner, Steve Little és Alexis Dziena játsszák a főbb szerepeket.

Egy férfi elveszett kutyáját próbálja megtalálni, de a keresés közben több érdekes emberrel hozza össze a sors, többek között egy nimfó pizzás csajjal, a kocogó szomszéddal és egy rejtélyes alakkal találkozik. Sajnos hazai bemutató dátumról nem tudok beszámolni, a Fantasia Film Festivalon e hónapban adják le, talán ha egy amerikai forgalmazó felfigyel rá és ott korrekt sikert arat talán lesz esélyünk arra, hogy mi is láthassuk.

Címkék: trailer wrong

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr954673827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása