Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Külön filmet kapnak a minyonok

2012.07.24. 10:06 koimbra 3 komment

A szórakoztató családi animációs filmekben mindig akad egy-két vicces mellékkarakter. A Gru (Despicable Me) alkotásban a címszereplő körül kismillió sárga apróság sürgött-forgott. Javában készül a nagy sikert elért mű folytatása, amelyben szintén felbukkannak a minyonok, de az Universal úgy gondolta, hogy érdemes lenne megpróbálni egy külön produkciót adni nekik.

A spin off forgatókönyvét Brian Lynch írja, a rendezői teendőket Pierre Coffin és Kyla Balda látják el. Az elképzelés szerint a Gruban megismert néhány karakter is bekerül a történetbe. Valamikor 2014 nyarán lendülhetnek akcióba a sárgaságok.

Címkék: spin off

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr804674505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.07.24. 10:13:52

A Grut azóta se néztem meg még, megéri egyébként?

Reg5 2012.07.24. 11:30:51

@doggfather: Ha sablon vicces családi/gyermekded animációt akarsz nézni, akkor mindenképp. Ha valami különlegeset, akkor inkább hagyd.

Még moziban volt szerencsém(?) megnézni, de már akkor se értettem, hogy miért nem a minyonok vannak a film fókuszában. Szóval várom.
süti beállítások módosítása