Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Renner és Condon a DreamWorks WikiLeaks filmjében

2012.07.24. 11:15 koimbra Szólj hozzá!

A WikiLeaks és az oldal vezetője, Julian Assange iszonyatosan felbőszített jó néhány embert szerte a világon. Assange szigorúan titkos dokumentumokhoz jutott hozzá és azokat rendre leközölte, sokan a fejét követelték. A WikiLeaks alapítójáról az HBO és a BBC is tervez egy-egy filmet, sőt a milliárdos Megan Ellison is szeretne elkészíttetni egy produkciót az ausztrál újságíróról.

A DreamWorks is beállt a sorba, úgy fest a helyzet, hogy a stúdió által tervezgetett alkotásban Jeremy Renner játszhatja a főszerepre, a rendezői poszton pedig Bill Condon, a Kinsey alkotója tevékenykedhet.

Két könyv jogait is beszerezték, az egyiket Daniel Donscheit-Berg vetette papírra. Az úriember két és fél éven keresztül dolgozott a WikiLeaksnél, ám mikor egyre forróbbá vált a helyzet szépen fogta a batyuját és lelépett, majd kiadott egy könyvet, amelyben sok érdekességet írt a hírhedt oldal működéséről. A másik David Leigh és Luke Harding oknyomozó újságírók áldozatos munkája révén látott napvilágot, többször is találkoztak Assange-vel, sőt egyszer Leigh házában húzta meg magát, mikor a CIA el akarta kapni.

Címkék: miújság wikileaks

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr634674631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása