Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Két kép a Cloud Atlasból

2012.07.25. 20:38 koimbra 3 komment

A Wachowski tesók a Mátrix-szal szereztek nagy hírnevet maguknak, azóta is próbálnak hasonló sikert elérni. Ezúttal Tom Tykwerrel  nagy fába vágták a fejszéjüket, David Mitchell megfilmesíthetetlennek tartott regényéből csak összehoztak egy mozis verziót, amelyre többek között Tom Hanks, Halle Berry, Jim Broadbent, Hugh Grant és Hugo Weaving  szerződött le. A hat szálon futó cselekmény más időben és más helyen zajlik és a színészek többsége legalább három szerepben is feltűnik.

cloudatlas1.jpg

cloudatlas2.jpg

Címkék: képben könyvből film cloud atlas

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr384677994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2012.07.25. 20:50:36

Garantáltan el fogom veszíteni a fonalat.

FayeFaye 2012.07.25. 22:17:40

Nem tudom a filmben hogy valositjak meg, de a konyvben nem parhuzamosan futottak a tortenetek, hanem orosz baba szeruen - A B C D D C B A - egyik tortenet vezet a masikba, kozepen megfordul es visszafele megy az idoben. Kovetni nem nehez, inkabb eszrevenni az athallasokat es barmit is megjegyezni belole.:)
süti beállítások módosítása