Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Oranges előzetes

2012.07.25. 11:38 koimbra Szólj hozzá!

A Walling és Ostroff házaspár New Jersey külvárosában élnek egymás közelében, gyakran találkoznak, mindig számíthatnak egymásra, szoros barátság alakult ki közöttük. Mikor az Ostroff család lánya, Nina szakít vőlegényével és Hálaadásra hazatér a szülők megpróbálják összehozni a Walling sráccal, Tobyval. Ám a lányt inkább a srác apja, David érdekelné és a férfi is viszonozza érzelmeit.

Hugh Laurie és Catherine Keener játssza a Walling házaspárt, Oliver Platt és Allison Janney formálják meg Ostroffékat. Leighton Meester alakítja Ninát, Adam Brody pedig Tobyt testesíti meg. 

A forgatókönyvet  Ian Helfer és Jay Reiss írták, a rendezői teendőket Julian Farino látta el. Kissé félő, hogy féltávnál kifullad a film, hiszen az úriember sorozatokon edződött, többek között a Törtetők, az Office és a Hármastársak egyes epizódjait készítette. Magyar bemutató nem ismert. 

Címkék: trailer vígjátékelőzetes the oranges

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr864676914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása